feng shui tuin mariëtte verlaan tuinontwerp tuinharmonie harmonie border planten

Ben jij de juiste persoon voor een Feng Shui tuin? Beleef de 9 eigenschappen in harmonie

De onderstaande negen eigenschappen zijn toepasbaar op alle gebieden in jouw leven. Feng Shui werkt met negen levensgebieden die kwaliteiten bevatten van de vijf energieën: water, hout, vuur, aarde en metaal. Elk mens heeft zijn eigen karakter en energetische levenswijze. In de tuin kun je die energieën een plaats geven die bij jou en jouw leven past. Ben je zover dat je hier meer over wilt weten?

Eigenschappen

Feng Shui

Levensgebieden

Nieuwsgierig 7-metaal kinderen en creativiteit
Natuurliefhebber 3-hout familie, gezondheid en leefomgeving
Aandacht voor schoonheid 4-hout rijkdom en voorspoed
Serieus 8-aarde kennis en vaardigheden
Liefdevol 2-aarde persoonlijke relaties en partnerschap
Helder en intuïtief 6-metaal behulpzame vrienden
Geduldig 5-aarde harmonie
Enthousiast 9-vuur roem en erkenning
Gevoelig 1-water carrière en levenspad
 © 2016-2022 Mariëtte Verlaan    www.tuinharmonie.nl    www.feng-shui-tuin.nl

Wie ben jij?

Je houdt van het leven en wilt er alles uithalen. Je ontwikkelt jezelf en groeit waardoor je steeds dichter bij jezelf komt en jouw passie en talent leert kennen. Je besteedt aandacht aan transformatie en zet stappen om jouw leven prettiger in te richten. Is dit wie jij bent of wilt worden?

Nieuwe ideeën inspireren je, evenals kleuren, vormen en planten. Je leeft om jouw omgeving ‘mooi’ en samenhangend te maken. Je hebt een positieve instelling en staat graag klaar voor anderen. In de voortuin verwelkom je jouw gasten en in de achtertuin zoek je ontspanning en geniet je van het buiten zijn.

Kennis en wijsheid deel je graag. Jezelf en het geluk van jouw partner en gezin krijgen veel aandacht. Jouw leven is ambitieus, vol vertrouwen en liefdevol. In jouw tuin wil je dat ook uitstralen en beleven.

Feng Shui vind je interessant vanwege de verbinding tussen alle levensenergieën. Je ziet de mogelijkheden om harmonie te creëren en te ervaren. In jouw tuin wil je ruimte voor jouw krachtplek, jouw energiebron. Je denkt bijvoorbeeld aan: een bloemenborder, een meditatieplek, een speelplek voor de kinderen, een kruidentuin, rustig stromend water en veel planten, zodat er in alle seizoenen iets te beleven is waar je vrolijk van wordt.

Jouw tuinwensen?

feng shui tuin mariëtte verlaan tuinontwerp tuinharmonie harmonie border plantenJouw belangrijkste tuinwens is eenheid, vitaliteit en harmonie in jouw omgeving brengen. Je loopt vaak de tuin in en hebt al pogingen gedaan om er jouw sfeer te scheppen. Nu wil je professioneel contact leggen om jouw tuin aan te pakken. Jouw budget laat toe om een waardevol passend tuinontwerp met beplantingsplan te laten maken. Zelf, of met hulp van anderen, ga je daarna dit tuinplan in fasen uitvoeren en ook dat spreekt je enorm aan.

Je bent je ervan bewust dat een weloverwogen tuinontwerp, compleet met beplantingsplan en tuinadvies, stralende energie geeft en je blij maakt. Dit tuinplan gaat de aanleg en het onderhoud van jouw tuin gemakkelijker maken en een heilzame tuin vormen waarin je gezond beweegt en geniet van de innerlijke kracht van jezelf, de natuur en de seizoenen.

De juiste keuzes in kleuren, lijnen, vormen, structuur, materialen en beplanting brengen helderheid, levenskracht en harmonie in jouw tuin en ondersteunen jou. Samen sparren over jouw tuin en de eigenschappen om er een liefdevolle, leefbare, boeiende en bloeiende, nieuwe wereld voor jou (en jouw partner/gezin) te scheppen, is de stap die je nu wilt zetten.

In je hart voel je dat je toe bent aan een inspirerende tuin als bron van natuurlijke energie!!!

Bekijk de mogelijkheden van mijn tuinatelier op www.feng-shui-tuin.nl. Stuur me een e-mail met de maten van jouw tuin en jouw tuinwensen. Ik ben ervan overtuigd dat we samen de beste oplossing creëren voor meer inspiratie, energie en plezier in jouw tuin.
Bij twijfel, bestel en lees mijn boek ‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui’. In combinatie met jouw Nine Star Ki profiel kun je zien waar jouw karakter behoefte aan heeft en hoe je vanuit jouw innerlijke bron in harmonie bent met jouw leefomgeving. Alles is energie!

Zonnige tuingroet, Mariëtte Verlaan

Interessant? Deel met jouw vrienden Facebookpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “Ben jij de juiste persoon voor een Feng Shui tuin? Beleef de 9 eigenschappen in harmonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.