Kleure en sfeer in de voortuinJe ontvangt jouw borderontwerp per e-mail inclusief een gedetailleerde plantenlijst en algemeen tuinadvies. Met dit complete ontwerp leg je gemakkelijk zelf jouw tuinborders aan. Een offerte voor levering van de beplanting is mogelijk nadat het ontwerp is gemaakt. Zo hoef je niet in een tuincentrum te zoeken naar de juiste planten.

Op de pagina Kleur en inspiratie vind je sfeerbeelden.

Vul onderstaand formulier in om tuinborders in jouw kleur, stijl en sfeer aan te vragen. Het basistarief voor het ontwerpen van jouw bloemrijke border(s) is € 247,-  (tot 6 m²) bij grotere borders € 16,- per m² extra. Jouw tuin bloeiend, inspirerend en kleurrijk in elk seizoen!

Wil je nog sneller resultaat? Kies dan kant en klare Tuinverrassing plantenborders op Tuinverrassing.nl! Borderontwerp en planten (inclusief algemeen tuinadvies) worden thuisbezorgd. Sfeervol en direct aan de slag met planten in jouw tuin. Zo gemakkelijk!

De unieke en persoonlijke border- en tuinontwerpen worden gemaakt door Mariëtte Verlaan met alle aandacht voor jouw tuinwensen. Passende en duurzame combinaties met oog voor detail, online en toch persoonlijk!!!
Aanvragen worden op volgorde van ontvangst uitgewerkt. Grijp jouw kans om nog deze zomer te genieten van jouw heerlijke tuin.

De tuinborders worden, speciaal voor jouw tuin, met zorg samengesteld zodat je geniet van bloeiende vaste planten, heesters, siergrassen, groenblijvende planten en bloembollen. Een kleine boom, fruitbomen en klimplanten worden toegepast als daar ruimte voor is in jouw tuin. Geef jouw voorkeur aan.

Je ontvangt gratis de unieke Tuinverrassing Tuinkalender (PDF eBook) bij jouw bestelling. Een waardevol extra document van 12 pagina’s met maandelijkse tips voor het onderhoud van jouw tuin en plantenborders.

Elke tuinborder is uniek, weerspiegelt jouw wensen en respecteert de ligging van jouw tuinborder(s) qua licht, vochtbehoefte en grondsoort.
De beplanting is optimaal afgestemd op kleur, vorm, ligging, bodem, sfeer en beleving in alle seizoenen.

Bestelformulier


  Mail mij gratis de unieke Tuinverrassing Tuinkalender (PDF eBook) direct na ontvangst van mijn betaling.

  Bedankt voor jouw aanvraag. Je ontvangt een offerte met betaalinformatie.
  Na ontvangst van jouw betaling, wordt jouw borderontwerp binnen 14 dagen  per e-mail toegestuurd.

  “Voor een bloemrijke tuin die plezier geeft en inspireert.”

  Vind je dit leuk en kun je er iemand blij mee maken? Vertel het door!

  Meld je aan op de Tuinverrassing mailinglist
  en ontvang elke maand TuinInspiratieMail in je mailbox.

  Na aanmelding krijg je een e-mail die je moet bevestigen om definitief aangemeld te worden. Je kunt je altijd weer uitschrijven. Privacy Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.