Wie zijn wij

(Ja, inderdaad, 2018 is niet gelukt, het wordt 2019. Helaas nog een jaar uitstel wegens borstkanker bij Mariëtte, een heftig bericht en tegelijkertijd zijn we vol vertrouwen dat het goed komt.)

Cees heeft zijn loopbaan als ICT-er achter zich gelaten om gastheer te zijn van de Agri-camping. Hij is wijnliefhebber en vertelt je graag over het proces van wijn maken. Zijn cantina (wijnkelder in de boomgaard) is de perfecte plek om je dat te laten zien. De cantina is zeer oud en in de Etruskische tijd uitgegraven. Er staan oude wijnmanden, wijnvaten en allerlei gereedschap. De uitdaging is om in oktober onze druiven te oogsten en te laten rijpen tot wijn. Alles is aanwezig om wijn te maken en te bottelen. Lekker? Dat weten we nog niet.

Vervolgens is de olijfoogst in november een topper in het seizoen. Ben jij bij ons in die tijd? Dan mag je lekker meehelpen om de olijven van de bomen te schudden. De olijven laten we persen bij een olijfmolen in de buurt. Goede kwaliteit? Ja, zeker weten.

Mariëtte (logopedist, auteur, tuinontwerper en creatieve, veerkrachtige sprinkhaan) is dol op Italië, geniet van zon, cultuur, natuur, tuinen en pizza! Tuinen en borders met bloeiende planten ontwerpen is haar passie. Spontaan en enthousiast raakt ze daar niet over uitgepraat. De tuin waar je logeert, heeft een wijn- en olijfgaard en heel veel fruitbomen. Een abrikoos of vijg proeven, dat kan dus elke dag! Rozemarijn en echte laurier plukken voor een maaltijd, prima!

Haar tuin bestaat uit een ‘mooie’ moestuin met eetbare plukbloemen, lavendel, salvia en andere kruiden. Een levendige tuin vol geur, kleur en smaak in het prachtige Italiaanse heuvellandschap. Pizza’s bakken in onze grote traditionele oven is een nieuwe uitdaging waar we je graag voor uitnodigen.

Sara (Ierse terriër) is onze lieve, trouwe viervoeter, die graag speelt en heel vrolijk is. Ze houdt van mensen en kinderen, jaagt katten de boom in en vangt muizen. Ze zal je luidruchtig begroeten en volop kwispelen.


Wil je ons mailen of een vraag stellen? Gebruik dit formulier