Boeien = groeien! Hoe doe je dat?

Content marketing is nog steeds de beste en meest succesvolle manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen en te laten groeien. Inspireren, inhoud geven, prikkelen, kennis verspreiden, netwerken, zichtbaar zijn, herhalen en uitdagen. Al deze aspecten komen telkens weer terug en je zult een volhouder moeten zijn om de vruchten ervan te plukken.

Vertrouwen
Uit eigen ervaring kan ik je vertellen hoe actief gefocust en meedogenloos je moet zijn om het vol te houden en stappen te blijven zetten. Ik schrijf graag en veel, dat is een pré. Zo word ik steeds beter in wat ik doe en heb ik steeds meer te bieden. Mijn onderwerpen zijn tuingerelateerd. Mijn doelgroep is mensen die houden van tuinen, planten, bloemen, dieren, landschap, natuur, ontwerpen, inrichten en leven in de tuin. Daar ligt mijn passie, mijn focus, mijn kennis, mijn vaardigheid en mijn plezier. En alles begint bij 1!

Win-win-win
Als entrepreneur heb ik geleerd dat goede marketing en communicatie je ver brengen. Doe je alles zelf of besteed je het uit? Ik bied je graag mijn hulp aan. Voor mij is het schrijven van goede en lezenswaardige content ondertussen eenvoudig geworden. Niet dat het zomaar helemaal vanzelf gaat. Nee, dat niet. Ik ga ervoor zitten en bedenk waar de lezer blij mee is en hoe ik mijn partner/klant/het bedrijf waar ik voor schrijf het beste uit de verf kan laten komen. Het gaat immers om win-win-win want dan werkt het. Dan raakt de publicatie een snaar en levert het ons allemaal plezier en (geld)energie op.

Statistieken
En als dan de statistieken van een publicatie of blog uit hun dak gaan, is dat super-leuk. Social media helpt enorm als je wilt dat jouw publicatie of blog succesvol is. Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram zorgen voor de meeste views. Hoe meer jouw publicaties gelezen worden, hoe hoger jouw positie in Google wordt. Hoe hoger jouw waardering in Google, hoe eerder klanten bij jou aankloppen. Dát is de drijvende factor en kracht achter content marketing.

Inspiratie
Vaak spreek ik entrepreneurs die met passie over hun bedrijf vertellen. Toch is het voor hen om allerlei redenen niet gemakkelijk om te schrijven en regelmatig te bloggen. Het bedrijf heeft immers klanten die hun opdracht verwerkt willen hebben. Denk aan: kleinere tuincentra en kwekerijen. Zij willen bloemen en planten en tuinproducten verkopen en runnen een arbeidsintensieve business. Voor hen kan ik schrijven en zorgen dat de naamsbekendheid groeit.

Tuincoach Blog biedt sinds 2010 een platform voor partners op tuingebied. Inmiddels zijn er vele specifieke publicaties voor hen geschreven en kan Tuincoach Blog rekenen op zo’n 150 views per dag. Huis- en tuinbezitters, tuin- en natuurliefhebbers en anderen weten de site te vinden en genieten van de praktische informatie, talloze tips, trends en tuinweetjes.
Tuincoach Blog gaat over buitenleven, ontspanning, gezondheid, huisdieren, bloemen en planten, heesters en bomen, vogels, vlinders, insecten en ander tuinleven en ook over tuinontwerpen, seizoenen, natuurlijk tuinieren, tuinbeleving en het inrichten van tuin, terras, buitenruimte en een gezonde leefomgeving. Veelzijdig en charmant. De tuin in al zijn rijkdom is voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie en biedt aspecten die voor anderen aantrekkelijk zijn om over te lezen.

Kennis delen en waarde geven
Waardevolle content gaat in mijn ogen over het delen van kennis, inspiratie en ervaring. Hoe leuk is het om te lezen over de tuin en tuinproducten of hoe iemand een product ervaart, wat hij/zij ermee doet en wat het hem/haar oplevert. Dat is nuttige content waar iedereen blij van wordt en bovendien content die verkoopt. Ga eens lezen op Tuincoach Blog en word partner! Ik verdiep me in jouw bedrijf en schrijf met veel plezier een passende publicatie. Natuurlijk hangt daar een prijskaartje aan. De tarieven en voorwaarden krijg je direct te lezen als je je aanmeldt als partner. Bovendien ontvang je  maandelijks de TuinInspiratieMail met de nieuwste publicaties. Dat is nog een goede reden om partner te worden. De voor jouw bedrijf geschreven publicatie bereikt dan immers een nóg groter publiek. Nieuwsbrieven dienen als reminder en triggeren om in actie te komen. Zo krijgt kennis en informatie een nieuwe kans en blijft onder de aandacht en zichtbaar.

Boeien = groeien!
Kom in actie en doe mee!
Op Tuincoach Blog wordt tweewekelijks op donderdag een nieuwe publicatie geplaatst. Nieuwe aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Een publicatie wordt door mij geschreven en geplaatst als deze past binnen de onderwerpen van Tuincoach Blog en er geen sprake is van strijdige belangen tussen de auteur en de partner/opdrachtgever. De auteur behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen een opdracht te weigeren. Verdere voorwaarden zijn te lezen op de betreffende website en in de offerte. Publicaties, banners en tekstlinks worden geplaatst voor 1 jaar waarna jaarlijkse verlenging mogelijk is.

Extra aanbod
Nieuwe partners krijgen eenmalig een prominente vermelding in de TuinInspiratieMail. Mooier kan ik het niet maken!
Ik zie jouw aanvraag graag tegemoet en reken op een plezierige samenwerking. Win-win-win!
Denk je dat jouw bedrijf niet in dit aanbod past, stuur me een e-mail met jouw wensen en we bekijken wat wel mogelijk is.
Met een zonnige tuingroet, Mariëtte Verlaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.