Create your destiny! een nieuwe weg?

Create-Destiny-com

Create-Destiny.com © Mariëtte Verlaan

 

Hoe sta jij ervoor met jouw bedrijf?
Benader jij jouw markt vanuit de visie van jouw bedrijf?
Gebruik jij de kracht van het internet?

 

Dergelijke vragen doen zich voor als je als ondernemer je doelen wilt bereiken en succesvol wilt zijn in jouw markt. Dat is een voortdurend proces van nadenken, ontwikkelen, herkennen en erkennen, schaven aan je strategie en ondernemerschap.

 

Wat kan ik voor jou doen?

Inspirerend ondernemen zie ik als het benaderen van de markt vanuit een heldere visie en strategie, inspirerend voor jouw klant.
Voor mij ligt de basis in de filosofie van Feng Shui en de praktische inzichten die daaruit voortvloeien. Succes is energie in een cyclisch systeem: zaaien, groeien, bloeien, rijpen en oogsten.
Voor mijn ondernemerschap betekent dit dat ik Social Media inzet om te zaaien en de energie te laten stromen, dat ik blog om te groeien, dat ik nieuwsbrieven publiceer om tot bloei te komen, dat mijn online teksten een vruchtbare aarde bieden voor de lezer en dat ik referenties genereer die mijn bedrijf succesvol laten zien en aantrekkelijk zijn voor (nieuwe) klanten. Zo ervaar ik flow, ruimte om te genieten en samen blij te zijn.

 

Dat kun jij ook voor jouw bedrijf!

Ik leer je met veel plezier en vanuit mijn ervaring hoe. Volg een training met jouw bedrijf en ik geef jou en je medewerkers de handvatten voor het continue proces waarin jouw klanten centraal staan. Je leert hoe en wanneer je jouw doelgroep benadert en klanten aantrekt.

Een andere mogelijkheid is het proces of onderdelen van dit proces aan mij uitbesteden. Ik maak bijvoorbeeld graag jouw periodieke nieuwsbrief met waardevolle informatie over jouw bedrijf en uitnodigend voor jouw (potentiële) klanten. Of een concept voor je Twitterberichten en een strategie voor je Blog.

 

Wat betekent het voor jouw bedrijf dat de markt kantelt?
Vraag en aanbod zijn meer en meer gericht op wie je bent, wie jou kent en wie jou iets gunt. Er is een persoonlijke benadering nodig. Dat kost tijd en energie en vraagt creativiteit en flexibiliteit van jou en jouw bedrijf.
Benader jij jouw markt al op deze manier? Heb jij de moed om je nek uit te steken? Heb je een helder beeld van jouw kwaliteiten en durf je andere talenten toe te laten als aanvulling op jouw bedrijf? Sta jij open voor nieuwe vormen van samenwerking?

 

Wil je kennismaken en brainstormen?
Maak een afspraak met Mariëtte Verlaan.
Wil je op de hoogte blijven? Zet jezelf op de Create-Destiny mailinglist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.