Mariëtte

marietteverlaan2012MVAlles is energie!

Je houdt van wie je bent. Je werk inspireert je. Je doet wat je graag doet. Je hebt de vrienden en klanten die jou waarderen. Je leven vertegenwoordigt jouw kracht, karakter en talenten. Je bent blij!

Enjoy! Everything is energy!

You love yourself. Your work inspires you. You do what you like to do. You have friends and customers that appreciate you. Your life represents your potential, character and talents. You are happy!

Mariëtte Verlaan, Inspirerend ondernemer.
Create-Destiny, Logopedie en Communicatie, vrijgesteld van BTW.

 

Verbinden van visie, vreugde en vaardigheden

Ik hou van verbinding, communicatie, wensen van mensen, Social media en innovatie, harmonie in leven en werk, het ontwerpen van bloemrijke tuinen en plantenborders en het schrijven van ‘inspirerende’ blogs. Kortom: persoonlijke groei, tuinen om van te genieten, spontane communicatie, boeken en waardevolle teksten. Lees over tuinen en leven in de tuin op Tuincoach blog en volg me zeker op Twitter waar ik ook Social media tips en inspiratie voor ondernemers deel.

Vanuit mijn eigen natuur als enthousiaste spontane creatieve krachtige ‘sprinkhaan’, help en ondersteun ik jou en jouw bedrijf, vakkundig en met veel plezier, via communicatie die past bij jou en jouw bedrijf of via natuurbeleving die past in jouw leven, leefomgeving en jouw tuin.

 

Kennis en ervaring

Opgeleid als logopediste heb ik ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden van stem, communicatie en presentatie zowel individueel als in groepen. Zelfstudie, reflectie en groei zijn belangrijk voor mij.
Ik hou van creativiteit en ondernemerschap en heb de filosofie van Feng Shui uitgebreid bestudeert. Deze dynamiek en expertise zet ik al ruim 10 jaar in als strategie voor persoonlijke groei, succes voor ondernemers en als basis bij het ontwerpen van tuinen.

Feng Shui is een filosofie die een beschrijving biedt van onze leefomgeving in sfeer, harmonie, dynamiek en karakter. Feng Shui heeft een direct verband met beleving, ervaring en aandacht in de verbinding van mens en natuur. In een natuurlijk proces ontwikkelen wij onze unieke persoonlijkheid en ontdekken waardevolle informatie over hoe wij de wereld om ons heen ervaren, waarom we doen wat we doen en waar onze kracht ligt. Mijn motto is dan ook: “Life is a garden. Grow the flowers you love”.

 

Feng Shui en jouw talent

Het gaat om jou, jouw bedrijf, jouw persoonlijkheid en jouw leef- en werkomgeving.
Waar ligt jouw kracht? Wat is jouw passie en natuurlijke uitstraling?
Hoe kun je jouw markt daarmee benaderen? Wat maakt jou succesvol?

Ik help je met veel plezier om jouw talent te ontdekken, jouw bedrijf te ondersteunen, groeimogelijkheden te ontdekken en een project of workshop op te zetten om de talenten van iedere deelnemer (in het bedrijf) te stimuleren. We zullen samen kansen benutten zodat iedereen een nieuwe stap zet in zijn/haar eigen ontwikkeling die als passend en prettig wordt ervaren. Respect en waardering voor individuele kwaliteiten zijn voor mij van groot belang in de samenwerking en verbinding tussen mensen. Daar word ik ‘blij’ van! Jij ook?

 

Bloggen = spreken

Zowel mondelinge als schriftelijke communicatie gebruik ik als een krachtig ‘tool’ voor mijn ondernemerschap en zet ik graag ook voor jou in. Authentiek communiceren, passend bij jou, is waar je de juiste fans en klanten mee aantrekt.
Het schrijven van teksten gaat mij gemakkelijk af. Ik help je door te dringen tot de kern van jouw bedrijf en zo de input te verzamelen die tot een succesvol resultaat leidt voor ons beiden. Onderdeel van mijn werk is het schrijven van teksten voor websites, blogs en nieuwsbrieven, verbindingen en interacties via Social media en het stimuleren van jou als ondernemer tot het houden van krachtige ‘elevator-pitches’ en presentaties. Vertalingen van teksten of e-books vanuit het Nederlands naar het Engels maak ik graag.

 

Wens = werkelijkheid

Wil je jouw communicatie, (bedrijfs)presentatie of succes met Social media optimaliseren?
Ik ga graag een gesprek met je aan zodat jouw vraag en mijn mogelijkheden op elkaar afgestemd kunnen worden. De ontwikkeling van jouw bedrijf, communicatie, marketing en presentatievaardigheid staat tenslotte centraal.
De Feng Shui Quickscan is een persoonlijk profiel van jou en jouw bedrijf en eventueel jouw medewerkers (alleen met hun toestemming). Dit helpt je ontdekken waar jouw groeimogelijkheden en valkuilen liggen.

03-Mail-icon Nieuwsgierig? Stuur me jouw bericht.

 

Grow – Flow – Enjoy – Create your destiny!

Maak van jouw wens jouw werkelijkheid. Op jouw succes!
Have fun!

Please, also view my page on fiverr.com/createdestiny for my recent business offer to create content for you!
Fiverr calls the offer a Gig. I write (edit or translate) blogs, texts, websites, flyers, brochures in Dutch or English.
I love to help you create your destiny!

Mariëtte Verlaan, Inspirerend ondernemer
Everything is energy! I can only be me. Wens is werkelijkheid.”

 

linkedin_logo Bekijk mijn profiel op LinkedIn.

Wil je mijn waardering en persoonlijkheid ervaren? Video-testimonial door Mariëtte Verlaan voor Daisy Goddijn van Ebookpoint.nl.

LinkedInGroupsIk nodig je van harte uit om lid te worden van mijn LinkedIn groep. Dit is een besloten groep (niet door zoekmachines bezocht) met het doel elkaar te versterken via inspirerende informatie, discussie en promotie. Daarnaast biedt de groep een platform en ruimte voor vragen en het bespreken van kracht en zwakheden. Laat jezelf zien!