Online workshop Plant een tuin!

 • Maak nu een tuinplan dat je zelf kunt uitvoeren.
 • Creëer ‘eindelijk’ de tuin naar jouw/jullie zin!
 • Om samen met je gezin, je vrienden en familie te genieten van jouw/jullie eigen buitensfeer.
 • Je ziet allerlei mooie plaatjes van tuinen en het lukt niet om er in jouw tuin een harmonieus geheel van te maken. Dat is natuurlijk jammer en kan anders.
 • Ontdek in deze online Skype-workshop de mogelijkheden voor jouw tuin!

Voor jou?

Deze praktische en inspirerende workshop is geschikt voor jou, de tuinbezitter, die zin heeft in een mooie tuin, die ontspanning zoekt na de stress van een intensieve werkdag, die rust en inspiratie wil vinden in een natuurlijke tuin dicht bij zijn/haar huis, die inziet dat de waarde van een tuin ligt in het elke dag genieten van wat er groeit en bloeit. Én dat die tuin bijdraagt aan levensvreugde in elk seizoen.

Planten- en ontwerpkennis zijn niet nodig. Daar help ik je mee want ik begrijp dat creativiteit en specifieke plantenkennis nodig zijn. Wat je wel nodig hebt is plezier in het met aandacht creëren van een bloemrijke tuin waar je in elk seizoen van gaat genieten.

aanmelden

Wanneer?

Twee persoonlijke online Skype-sessies van twee uur waarin je op een doelgerichte manier de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw tuin leert kennen. We vinden oplossingen voor problemen waar jij steeds tegenaan loopt. Je kunt al jouw tuinvragen stellen. We bekijken jouw tuinwensenlijst en maken samen een basisplan.

Thema van deze online workshop
Welkom in jouw tuin!

 • Samen richten we ons op de vormgeving, sfeer en beplanting van jouw tuin. Dat kan de voortuin zijn of de achtertuin. Waar wil je aan werken?
 • Herken jezelf in jouw tuin! Dat is persoonlijk en vraagt aandacht.
 • Ter voorbereiding mail je me een tekening van jouw tuin, en zorg je dat je deze zelf tijdens de Skype-sessies bij de hand hebt. Je maakt hierop aantekeningen en ik laat je op mijn scherm mijn ideeën voor jouw tuin zien. Tijdschriften, foto’s, plaatjes en collages van jouw tuindromen en tuinwensen kun jij mij ook online laten zien en zijn handig om samen een beeld te vormen.
 • Je maakt kennis met Feng Shui voor de tuin, de waarde en uitstraling van planten in de verschillende seizoenen, basisprincipes die een rol spelen in de vormgeving en beleving van jouw tuin.
 • In onze gezamenlijke dynamiek en communicatie over de tuin zullen we elkaar enthousiast inspireren. Het resultaat is een tuinschets voor jouw tuin en ik geef je beplantingsideeën. Voor het volledig uitwerken van de beplanting is meestal meer tijd nodig.
 • We werken vanuit jouw ideeën, vragen en wensen en vinden tijdens ons gesprek antwoorden en oplossingen.

Alles begint met afspraak en een plan!

Pak je agenda. Kies jouw data.
Meld je aan!
Je ontvangt een bevestiging met nadere informatie.

Jouw investering is € 297,- plus het boek (bestel het boek nu).
BOEKCOVER-FST-2015

Het boek ‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui – ervaar plezier, inspiratie en energie’ geschreven door Mariëtte Verlaan wordt gebruikt tijdens de workshop. Meer informatie lees je op TuinHarmonie.nl.