Workshop Plant een tuin!

Jouw tuin vertelt je wat te doen

 • Maak nu een tuinplan dat je zelf kunt uitvoeren.
 • Creëer ‘eindelijk’ de tuin naar jouw/jullie zin!
 • Om samen met je gezin, je vrienden en familie te genieten van jouw/jullie eigen buitensfeer.
 • Je ziet allerlei mooie plaatjes van tuinen en het lukt niet om er in jouw tuin een harmonieus geheel van te maken. Dat is natuurlijk jammer en kan anders.
 • Ontdek zelf in deze online Zoom-workshop de mogelijkheden voor jouw tuin!
 • De workshop is ook met een kleine groep (4-6 personen) beperkt mogelijk op een geschikte locatie met een tuin. Heb jij daar een idee over? Mail me gerust via het aanmeldformulier.

Voor jou?

Deze praktische en inspirerende workshop is geschikt voor jou, de tuinbezitter, die zin heeft in een mooie tuin, die ontspanning zoekt na de stress van een intensieve werkdag, die rust en inspiratie wil vinden in een natuurlijke tuin dicht bij huis, die inziet dat die tuin zowel een economische als een belevingswaarde heeft die ligt in de verhoging van de waarde van het huis in de omgeving en in het elke dag genieten van wat er groeit en bloeit. Jouw tuin die bijdraagt aan rijkdom, welzijn, gezondheid en levensvreugde in elk seizoen.

Planten- en ontwerpkennis zijn niet nodig. Daar help ik je mee want ik begrijp dat creativiteit en specifieke plantenkennis nodig zijn voor een sfeervolle en smaakvolle tuin. Wat je zelf nodig hebt is plezier in het met aandacht creëren van een harmonieuze bloemrijke tuin waar je in elk seizoen van gaat genieten.

aanmelden

Wanneer?

Twee persoonlijke online sessies van twee uur waarin je op een doelgerichte manier de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw tuin leert kennen. We vinden oplossingen voor problemen waar jij steeds tegenaan loopt. Je kunt al jouw tuinvragen stellen. We bekijken jouw tuinwensenlijst en maken samen een basisplan.

Thema van deze online workshop
Welkom in jouw tuin!

  • Samen richten we ons op de vormgeving, sfeer en beplanting van jouw tuin. Dat kan de voortuin zijn of de achtertuin. Waar wil je aan werken?
  • Herken jezelf in jouw tuin! Dat is persoonlijk en vraagt aandacht.
 • Ter voorbereiding mail je me een tekening van jouw tuin, en zorg je dat je deze zelf tijdens de Zoom-sessies bij de hand hebt. Je maakt hierop aantekeningen en ik laat je op mijn scherm mijn ideeën voor jouw tuin zien. Tijdschriften, foto’s, plaatjes en collages van jouw tuindromen en tuinwensen kun jij mij ook online laten zien en zijn handig om samen een beeld te vormen.
 • Je maakt kennis met Feng Shui voor de tuin, de waarde en uitstraling van planten in de verschillende seizoenen, basisprincipes die een rol spelen in de vormgeving en beleving van jouw tuin.
 • In onze gezamenlijke dynamiek en communicatie over de tuin zullen we elkaar enthousiast inspireren. Het resultaat is een tuinschets voor jouw tuin en ik geef je beplantingsideeën. Voor het volledig uitwerken van de beplanting is meestal meer tijd nodig.
 • We werken vanuit jouw ideeën, vragen en wensen en vinden tijdens ons gesprek antwoorden en oplossingen.

Alles begint met afspraak en een plan!

Pak je agenda. Kies jouw data.
Meld je aan!
Je ontvangt een bevestiging met nadere informatie.

Jouw investering is € 275,-  voor de Online workshop Plant een tuin! en excl. het boek (bestel het boek en eventueel jouw Nine Star Ki profiel).
BOEKCOVER-FST-2015

Het boek ‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui – ervaar plezier, inspiratie en energie’ geschreven door Mariëtte Verlaan is een praktisch handboek over Feng Shui voor de tuin en wordt gebruikt tijdens de workshop. Meer informatie lees je op TuinHarmonie.nl.

Waarom deze online workshop?

Alles is energie! Ik ga ervan uit dat je gemotiveerd bent en betrokken bij de toestand van jouw tuin, dat je vooruit wilt als mens in alle aspecten van jouw leven. Vertrouwen en geduld zijn voorwaarden voor succes, naast het erkennen van een stap die je moet of wilt zetten om iets te bereiken. Met jouw tuin is dat ook het geval. Je hebt vaak een blinde vlek als het gaat over belemmerende factoren. Zodra iemand je helpt om die blinde vlek te zien, kun je fantastische resultaten creëren.

Ik help je daar heel graag mee. Vanuit mijn werk en opleiding als logopedist ben ik een uitstekende luisteraar en mijn ervaringen als ondernemer en tuinbezitter hebben mij gemaakt tot een creatieve probleemoplosser en tuinontwerper met een enorme plantenkennis en liefde voor mensen en tuinen.

Mijn gezondheid heeft mij laten inzien hoe belangrijk actief en dynamisch contact met de natuur in mijn tuin is. De bloemen en planten in mijn tuin laten mij elke dag in elk seizoen hun beste kant zien. En er is écht altijd wel iets dat mooi is. Dat gun ik jou ook.
Voorkom dat je wegzakt in stress, ongenoegen, boosheid, angst, burn-out, verdriet of depressiviteit. Gun jezelf een stille, weelderige, bloemrijke en groene plek waar je rustig tot jezelf kunt komen, de zon op je gezicht voelt, waar je met liefde en aandacht naar de vogels kunt luisteren. Geluk en ontspanning zijn zo eenvoudig en dichtbij bereikbaar. Een sfeervolle tuin is absoluut onmisbaar in een druk bestaan!

Bonus

levendige, groene, tuin, tuinbeleving, tuinharmonie, ecourse, mariëtte verlaan,Je kent mijn kwaliteiten natuurlijk nog niet, of misschien alleen via sociale media, via een korte ontmoeting op een netwerkmoment of van horen zeggen, en hebt niet met mij gewerkt aan jouw tuin. Ik kan je niet overtuigen, dat doe je zelf. Toch denk ik dat ik een waardevol document heb, dat je graag wilt ontvangen. Ontdek Jouw levendige groene tuin biedt een stap voor stap plan mét opdrachten.

 • Je ontvangt dit document gratis als je nu jouw Online workshop Plant een tuin! boekt en betaalt. Gebruik het document als handleiding en werkdocument tijdens onze Zoom-gesprekken.
 • Deze workshop wordt beperkt aangeboden en is afhankelijk van de beschikbare momenten. Boek en bestel snel als je nog dit jaar een start wilt maken met jouw levendige sfeervolle tuin.    aanmelden

Interessant voor jou en jouw netwerk? Deel deze pagina via
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Dank je wel.