Aanmelden online workshop

Deze online workshop is persoonlijk en vindt plaats via Skype. We plannen twee momenten van 2 uur met een week of veertien dagen tussenruimte zodat je zelf met jouw tuinplan aan de slag kunt. Je wilt immers zo snel mogelijk gaan genieten van jouw tuin!
Wil je een andere verdeling van de twee sessies? Kies voor een eerste sessie van 2 uur en twee vervolgsessies van een uur.

Belangrijk: Noem data en tijden waarop jij kunt. Geef vier mogelijke dagen op met een start-tijdstip tussen 11.00 en 16.00 u. Je ontvangt bericht welke data en tijden voor jou beschikbaar zijn en betaalinformatie. De inschrijving is definitief na ontvangst van jouw betaling.
De investering is € 197,- plus het boek (€ 29,95 incl. verzenden in NL). Bestel het boek zodat je je kunt voorbereiden.

Tijdens de Skype-sessies heb je pen en papier nodig om aantekeningen te kunnen maken. Zorg voor een schrift/notitieboek zodat je jouw tuin, tuinwensen en opdrachten hierin kunt uitwerken. Belangrijk is dat je op tijd aanwezig bent.
Jouw geboortedatum is uitsluitend bedoeld voor de berekening van jouw Nine Star Ki getallen zodat we de vijf energieën van Feng Shui kunnen bespreken en toepassen. Welkom en tot spoedig!

[contact-form-7 id=”2360″ title=”aanmelden online workshop”]