Wie is Mariëtte?

MarietteVerlaan-FengShuiTuinIk ben creatief en enthousiast. Zo inspireer en deel ik al tien jaar met veel plezier mijn kennis. Jouw tuin wordt boeiend en bloeiend in elk seizoen!

Ik ben tevreden wanneer jij zegt:
“Ik word blij van mijn tuin!”.

Daarom heb ik een boek geschreven, een tuinboek gericht op het creëren en ervaren van plezier, inspiratie en energie in jouw tuin.

boek cover tuinharmonie tuinboek‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui – ervaar plezier, inspiratie en energie’ is in 2015 verschenen. Of je nu wel of niet Feng Shui wilt toepassen, je leest hoe je jouw sfeervolle tuin vormgeeft en inricht. Oosterse en westerse inzichten ontmoeten elkaar in een kleurrijk, helder en praktisch boek.
Zo maak je een tuin die bij jou past!
Informatie en bestellen TuinHarmonie.nl

En ik denk graag mee als het gaat om jouw tuin en help je van harte met:

  • een tuin- , border- en beplantingsontwerp
  • tuincoaching en advies
  • Feng Shui in jouw tuin via Feng-Shui-tuin.nl
  • interactieve lezingen
  • een workshop of masterclass

Mijn beplantingskennis is mijn passie en daarmee zet ik me enthousiast in voor jouw droomtuin. Ik luister en vertaal jouw tuinwensen, stel vragen, bekijk jouw tuin, schets mogelijkheden en maak er daarna een compleet tuinplan van. Zo vormen we samen al direct een levendig beeld van jouw tuin en geniet jij al op voorhand van wat er zal gaan groeien en bloeien. Je ontdekt de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw tuin en maakt de juiste keuzes.

Ik ontmoet je graag en wens je veel plezier met jouw tuin.
Wil je meer weten? Stuur een e-mail.
Met een zonnige tuingroet, Mariëtte Verlaan