Wie is Mariëtte?

MarietteVerlaan-FengShuiTuinCreatief en enthousiast, expert op het gebied van planten en het creëren van persoonlijke harmonie in jouw tuin. Inspiratie en plezier staan voorop. Jouw tuin boeiend en bloeiend in elk seizoen!

Ik ben tevreden wanneer jij zegt:
“Ik word blij van mijn tuin!”.

Na ruim 10 jaar tuinen ontwerpen en de gekoesterde droom om een boek te schrijven is mijn Feng Shui tuinboek ontstaan. Geschreven vanuit inzicht en aandacht voor mens en natuur en helemaal gericht op het creëren en ervaren van plezier, inspiratie en energie in een harmonieuze tuin.

boek cover tuinharmonie tuinboek‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui – ervaar plezier, inspiratie en energie’ biedt een compleet en uniek inzicht in de persoonlijke kant van tuinvormgeving en tuininrichting. Of je nu wel of niet Feng Shui wilt toepassen, je leest hoe je jouw sfeervolle tuin creëert. Oosterse en westerse inzichten ontmoeten elkaar in een kleurrijk, helder leesbaar en praktisch boek. Foto’s, schema’s en afbeeldingen ondersteunen de tekst. Een boek om telkens te pakken en als naslagwerk te gebruiken. Voor een tuin die bij jou past!
Informatie en bestellen TuinHarmonie.nl

Uiteraard zijn er mijn diensten die jou ondersteunen. Ik denk graag mee als het gaat om jouw tuin en help ik je van harte met:

  • een border- en beplantingsontwerp via Tuinverrassing.eu
  • tuincoaching en advies
  • een volledige tuinontwerp met toepassing van Feng Shui in jouw tuin via Feng-Shui-tuin.nl
  • kant en klare plantenborders of mooie moestuin zaden via Tuinverrassing.nl
  • een online workshop of masterclass

Mijn beplantingskennis is mijn passie en samen met Feng Shui ligt daar mijn belangrijkste expertise. Ik zet me enthousiast in voor jouw droomtuin. Ik luister en vertaal jouw tuinwensen, stel vragen, bekijk jouw tuin, maak een schets van de mogelijkheden en ontwerp daarna een compleet tuinplan. Via Skype vormen we samen al direct een levendig beeld van jouw tuin en geniet jij al op voorhand van wat er zal gaan groeien en bloeien. Je ontdekt wat je wilt en wat mooi is voor jouw tuin. Met een goed tuinplan maak je de juiste keuzes. Dat is een economisch zeer waardevolle beslissing. De juiste planten kiezen en de juiste combinaties maken is toch een creatieve kunst. En je wilt vast wel complimenten krijgen voor jouw mooie gezellige en bloemrijke tuin.

Samen werken we met veel plezier aan jouw tuin.
Wil je starten met jouw tuin? Stuur een e-mail.
Met een zonnige tuingroet, Mariëtte Verlaan


Interessant voor jou en jouw netwerk? Deel deze pagina via
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Dank je wel.