Aanvraag Bloemenborders

  • Je hebt borders in jouw tuin waar je een nieuwe invulling aan wilt geven, een groter terras aangelegd of een tuinhuis gebouwd waar meer sfeer mag ontstaan. Een borderontwerp per e-mail is een voordelige mogelijkheid om jouw tuin te laten bloeien.
  • Het resultaat mag er zijn, zoals je ziet op de foto’s. In elk seizoen genieten en tuinplezier beleven aan wat er groeit, bloeit en kleur geeft zelfs in de saaie wintermaanden.
  • Bespreek jouw wensen met Mariëtte en samen overleggen we wat mogelijk is en wat in uw border het beste past. Het enige wat je hoeft te doen is de maten, de grondsoort en de ligging van jouw borders door te geven. Ook kun je een foto of een collage van afbeeldingen mailen waaruit jouw smaak voor bepaalde planten blijkt.

Beplantingsontwerp met tuinadvies

  • Je ontvangt een uitgebreid beplantingsontwerp met tuinadvies. Het borderontwerp wordt per e-mail, zo mogelijk binnen 14 dagen, toegestuurd. In overleg kunnen de planten via Mariëtte besteld worden of kan er contact gelegd worden met een hovenier of kwekerij in jouw buurt. De offerte voor alle beplanting kan pas gemaakt worden nadat het borderontwerp klaar is.
  • Het beplantingsplan maakt meestal deel uit van een totaal tuinontwerp. Wilt u echter alleen een border of deel van uw tuin veranderen, dan ontwerp ik graag voor u sfeervolle plantenborders in een beplantingsontwerp naar uw wensen.
  • Het beplantingsontwerp wordt gepresenteerd als PDF document. Het bevat een gericht tuinadvies voor uw tuin met onderhoudstips. Met dit unieke naslagwerk heeft u een compleet overzicht in handen van bloeitijden en bijzonderheden van alle (nieuwe) beplanting in uw tuin. Klik en bekijk een » voorbeeld van een compleet tuinontwerp met beplantingsplan.

Vraag een borderontwerp voor uw bloemenborders aan

Noodzakelijke gegevens:
– de ligging en grootte van de tuin en plantenborders (tuinschets met maten en adres, evt. kadaster plattegrond)
– de plantenwensen in kleur, vorm en hoogte van de beplanting
– voorkeuren, gewenste sfeer en uitstraling
– te behouden waardevolle beplanting en bestaande elementen in de omgeving
– bodemomstandigheden (grondsoort, vochthuishouding, zon/schaduw)
– extra informatie