Aanvraag Tuinplan

Wilt u uw tuin écht naar uw zin veranderen, kies dan voor een compleet tuinontwerp met beplantingsplan. U heeft een totaalplan op schaal en kunt uw tuin van begin tot eind goed (laten) aanleggen.

In het ontwerp zijn alle maten, positie van terrassen, paden en verlichting, aantallen planten en plaatsing duidelijk aangegeven.

Een feest om met zo’n compleet plan uw tuin te realiseren en zo de tuin te laten ontstaan die u zich wenst. Een aanleg in stappen of fasen is daardoor veel gemakkelijker.

Hoe komt het ontwerp tot stand?

Technisch gesproken worden alle tuin- en borderontwerpen nauwkeurig op schaal gemaakt in AutoSketch 9 (AutoCAD versie). Dit geeft een grote nauwkeurigheid. De beplantingslijsten zijn gestructureerd naar plantengroepen en heel overzichtelijk. Ze bevatten uitgebreide informatie over de gebruikte planten, planthoogte, bloeitijd, kleur en de juiste aantallen.
U krijgt een PDF document met een extra algemeen tuinadvies in handen waar u zelf of samen met uw hovenier gemakkelijk mee aan de slag kunt. Praktisch en functioneel.

Het complete tuinplan is de creatieve vertaling van uw tuinwensen! Realiseer uw tuindroom! Stuur een e-mail met voldoende gegevens zodat ik een passende offerte kan sturen voor mijn werkzaamheden. Onderaan deze pagina kunt u uw aanvraag doen.

Bekijk de sfeer die een jaar na aanleg te beleven is in deze landschapstuin in Nederland. Meer foto’s via Facebook op mijn pagina en bij overige foto’s op Feng-Shui-tuin.nl.

Aanvraag tuinontwerp met beplantingsplan

Noodzakelijke gegevens voor een passende offerte:
– de ligging en grootte van het perceel (kadaster plattegrond en adres)
– de tuinwensen
– praktische voorkeuren voor de inrichting van de tuin
– gewenste sfeer en uitstraling in de beplanting
– te behouden waardevolle beplanting en bestaande elementen
– bodemomstandigheden (grondsoort, vochthuishouding)
– extra informatie