Porano & Orvieto

Onze locatie

tent-to-go_porano_marietteIn Porano hebben wij ons droomhuis met heerlijke tuin gevonden. De ligging in de omgeving is prachtig. Je wandelt vanuit ons terrein gemakkelijk het bos in of langs de weilanden.
De borgo Porano  en een kleine supermarkt liggen op loopafstand (1 km). Vanuit Porano heb je een schitterend uitzicht op de heuvels, het dal van de Tevere (Tiber) en het meer van Corbara.

Omgeving

orvieto_duomoOrvieto is het hoogtepunt en goed met de auto bereikbaar op 10 km afstand.  Het meer van Bolsena ligt op 17 km en er zijn ongelooflijk veel mooie dorpjes, parken, tuinen, musea, olijf- en wijngaarden in de directe omgeving.
Rome, Siena, Perugia en Florence zijn met de auto of met de trein vanuit Orvieto voor een dag goed te doen. Overigens zijn de stranden aan de Middellandse Zee bij Santa Marinella en bij Castello Santa Severa ook zeer de moeite waard.

Orvieto

dolce-vita_marietteOrvieto is een interessante en gezellige stad gelegen op een tufsteen rots met een indrukwekkende Duomo. De stad leeft en biedt plezier voor jong en oud.
Wij vertellen je graag meer over de stad, de mensen, de wijnen, de restaurants en de eeuwenoude cultuur en bezienswaardigheden.
Uit eten is kennismaken met “La dolce vita” en “Slow food”. Het leven in Umbrië is relaxed, zonnig en vriendelijk.

Porano

In dit speciale Italiaans gesproken filmpje wordt een rondwandeling gemaakt door Porano en omgeving. Genieten!

Facebooktwitterlinkedinmail Deel met jouw vrienden.