5 aspecten van overvloed en geluk

japanse anemoon mariette nine star ki tuinharmonieDe wijsheid over hoe jouw leven zich aan jou voordoet, is een kwestie van perspectief. Het is wat jij ervaart, wat jij waarneemt en waar jij je op richt. Niet meer en niet minder. Jouw hart en ziel spreken de waarheid voor jou!

Hoe gevoeliger je daarvoor bent, hoe meer vreugde je zult ervaren. Kwetsbaar en met al jouw grillen. Het begint met liefde voor jezelf. Open staan voor wie jij wezenlijk bent en jezelf waarderen. Zelfvertrouwen hebben en de kunst verstaan om jezelf te delen met anderen. Zelfbewust, enthousiast, empathisch en authentiek!

Kwaliteit en ervaring

De kwaliteit en ervaring van jouw leven ligt in jouw gedachten, in jouw hart en in jouw handen. Wat wil jij met jouw vaardigheden en karakter doen? Waar ga jij voor? Welke ontwikkeling maak jij door? Welke groei past bij jou? Hoe benader jij jouw bron en maak jij keuzes?

Aan de hand van de Feng Shui kenmerken kun je inzien welke energieën een rol spelen in jouw karakter en jouw perceptie. Er zijn drie Nine Star Ki getallen verbonden met jouw innerlijke mogelijkheden en kracht. Jouw karakter (het eerste getal) bepaalt voor 60% hoe jij in de wereld staat, verder is 20% emotionele groei en opgebouwde ervaring (het tweede getal) wat bepaalt met welke communicatie en emoties jij reageert en 20% (het derde getal) hoe jij omgaat met anderen en hoe de omgeving op jou reageert. De drie getallen (energieën) beïnvloeden elkaar en werken met elkaar samen op een positieve, neutrale of negatieve manier. Door er kennis van te hebben, kun je er zelf op een helende wijze vorm aan geven.

Interessant? Ja, ik vond het een enorme ervaring, kans en eye opener toen ik mijn Nine Star Ki getallen ruim 10 jaar geleden leerde kennen. Ik ontdekte daarin op welke gebieden mijn groeimogelijkheden en gevoeligheden lagen en hoe bepalend deze inzichten zijn in hoe ik mezelf zie en hoe ik in de wereld sta. Die wijsheid heeft me veel gebracht. Ik raad je dan ook van harte aan om een persoonlijk Nine Star Ki profiel te laten maken om zo te ontdekken vanuit welke energieën jij leeft. Mijn onweerstaanbare aanbod lees je onder deze publicatie.

5 aspecten van overvloed en geluk

Deze vijf energieën van Feng Shui kun je optimaal beleven in de natuur. In mijn boek lees je hoe je de energieën kunt toepassen om harmonie te creëren in jouw tuin en jouw leven waardoor je plezier, inspiratie en energie ervaart.

Water
Water weerspiegelt de wijsheid van jouw bron, jouw innerlijke wijsheid en kracht. Water helpt je om helder te krijgen waar jouw drijfveren liggen en wat voor jou belangrijk is in jouw leven. Je kunt lang stilstaan, ongestoord en roerloos, kabbelend of juist onstuimig en wild. Balans is belangrijk. Je voelt je waarschijnlijk aangetrokken tot personen die gemakkelijk keuzes durven maken en vanuit duurzame overwegingen ergens voor gaan. Deze verbindende, creatieve en behulpzame metaal-personen helpen jou om opener en liefdevoller te zijn naar jezelf waardoor jij jouw innerlijke kracht kunt uiten en inzetten.

Hout
Jouw wijsheid is groei en ontwikkeling. Soms onstuimig en niet te stuiten en dan weer langzaam om tijd te hebben om te rijpen. Voor jou is water stimulerend of juist rustgevend. Het brengt je in contact met jouw bron. Water houdt je een spiegel voor waardoor je kunt ont-wikkelen.

Vuur
De vrijheid en vreugde van warmte, humor en enthousiasme. Je kunt daarin erg ongeduldig zijn. Jezelf afzonderen van anderen en eigenwijs je eigen pad volgen. De kunst voor jou is om zorgvuldig te kiezen waar je energie aan besteedt en daarin gestaag te groeien. Dat geeft je veel meer voldoening en trots.

Aarde
Je houdt van controle en een stabiel aards leven. Geen gedoe, gewoon ordelijk en duidelijk. De voedingsbodem waar jij het goed op doet, is kennis en ambacht. Je werkt nauwkeurig en het liefst volgens stappenplannen. Zorg ervoor dat jouw perfectionisme je niet belemmert. Goed is in jouw leven, heus wel goed genoeg.

Metaal
Je kiest gemakkelijk en snel voor een duurzame of creatieve oplossing en bouwt daarmee gericht aan jouw toekomst. Glans en overvloed herken je gemakkelijk en je vaart er wel bij. Je hebt een ongelofelijk geduld en doorzettingsvermogen om jouw doelen te bereiken en helpt ook graag anderen met de keuzes op hun levenspad. Pas op voor de valkuil van comfortabel, laat je niet beperken, blijf actief en vooral positief als het moeilijk wordt.

Boek en Nine Star Ki profiel

Wil je een uitgebreid Nine Star Ki profiel? Dat maak ik graag voor je. Omdat je ook de informatie uit mijn boek nodig hebt om er voor jouw tuin en jouw leven ten volle profijt van te hebben, heb ik een onweerstaanbare aanbieding voor jou. Ook als je nog niet met jouw tuin bezig bent of helemaal geen tuin hebt. Dit boek brengt je dichter bij de natuur en bovenal bij jouw natuur. Bij twijfel? Doen! Je wordt er blij van!

Het boek plus een persoonlijk NSK profiel bied ik je aan voor € 34,95 (excl. verzendkosten). Deze aanbieding loopt tot 1 oktober a.s. Bestel nu jouw boek en Nine Star Ki profiel.

Heb je het boek al eerder gekocht? Dan is de prijs voor jouw NSK profiel nu € 10. Je profiteert dan tijdelijk van eenzelfde korting die geldt tot 1 oktober a.s. Bestel jouw Nine Star Ki profiel.

Ik wens je veel leesplezier en een toekomst met een gouden rand.

 Nine Star Ki provides powerful wisdom for personal transformation. – Mariëtte Verlaan

Interessant? Deel met jouw vrienden Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.