Een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen en nieuwe energie

Wat zijn jouw plannen, voornemens en drijfveren?

20151223-Viburnum-tinus-2016Ik lees de inspiratie “the best is yet to come” en vraag me af of jij ook zo naar jezelf, jouw leven en vooral jouw tuin kijkt: “het beste komt er nog aan”.

Ja, de tuin en het leven in de tuin hebben mijn aandacht en ik focus er met liefde en plezier op om jou te inspireren het beste in jezelf en jouw tuin te creëren. “Life is a garden. Grow the flowers you love” is mijn motto.

Nieuwsgierig naar 2018?

Mijn cadeau voor jou. Als VIP-lid van TuinHarmonie.nl geniet je van enkele voordelen en bestel je de Nine Star Ki energie transformatie van 2018 helemaal gratis.

Mijlpalen die mijn bijdrage zijn aan jouw tuin en leven

Mijn boek ‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui’ is mijn grote stap in het delen van plezier, inspiratie en energie in de tuin. Geschreven als een praktisch en compleet tuinboek waarmee je een tuin creëert die bij jou past. Van idee tot plan tot aanleg tot onderhoud tot genieten van jouw tuin. Met uitleg van Feng Shui, seizoensinformatie, tuinontwerpstrategie en plantenlijsten.

De eCourse Jouw levendige groene tuin is mijn tweede mijlpaal en beschikbaar zodat je stapsgewijs nog intensiever met jouw tuin aan de slag gaat. Helemaal gericht op gezond leven in jouw tuin. Ook als je al een tuin hebt en weinig in de tuin wilt veranderen, wordt je met deze opdrachten geïnspireerd om jouw tuin ten volle te ervaren. Nuttige stap voor stap informatie, die je direct kunt toepassen in jouw tuin en jouw leven. Ook zonder het boek te volgen.

Vooral entrepreneurs en (zorg)professionals zullen dit programma waarderen. Voor hen is de balans in leven en werk soms hectisch en veeleisend. De tuin kan daarin zowel een geweldig rustpunt als een broodnodig energie-oplaadpunt zijn. Vanuit mijn achtergrond en ervaring weet ik hoe belangrijk omgeving en sfeer, communicatie, focus, loslaten en opbeurende energie zijn om prettig te werken en te leven. Uiteraard ben je van harte welkom wanneer je in een ander vakgebied werkt en tuinliefhebber bent die méér energie in de tuin wil beleven.

Staat “de tuin” op jouw prioriteitenlijst?

Zo ja, dan help ik je graag om daadwerkelijk elke maand op een gezonde en ontspannen manier bezig te zijn. De eCourse Harmonie in jouw tuin is nog in ontwikkeling en neemt je in 12 maanden stap voor stap mee door jouw tuin, helpt je om er een plezierige tuin van te maken en er een plek te creëren die jou ondersteunt. Elke maand inspiratie voor jou en jouw tuin, eenvoudig uitvoerbare tips met groot resultaat en opdrachten die je, als je dat wilt, met mij kunt delen zodat je persoonlijke feedback ontvangt.

Zo nee, dan kun je het als prioriteit gaan zien. Het is immers erg gezond om tijd buiten door te brengen. 10 minuten per dag doet al wonderen en wat is er dichterbij dan jouw tuin! Lees mijn boek en beleef wat ik bedoel. Het boek geeft je handvatten over Feng Shui, kleur, ontwerp, aanleg, onderhoud, energie en seizoensbeleving. Genieten staat voorop!

Een groene omgeving geeft je het broodnodige contact met levensenergie. Je ervaart de kracht van de natuur en de energie van de seizoenen. Soms is er stilte, soms is er onrust, soms is er groei. De tuin kan jouw spiegel zijn en je bewust maken van de (gewenste) balans in jouw leven. Harmonie is dynamisch en aan verandering onderhevig. Elke dag kun je opnieuw kiezen voor harmonie en jouw growing mindset activeren.

Yin en Yang zijn altijd aanwezig. Ze zijn energetische synergie; dat klinkt tegenstrijdig maar is het niet. Ze vullen elkaar aan en omvatten elkaar. Zoals de maan niet zonder de zon kan en eb en vloed elkaar in een cyclus afwisselen. Zo is het ook in jouw leven en in jouw tuin. Niets blijft altijd hetzelfde. Ontwikkeling, transformatie en groei worden afgewisseld door rust en stilte. Lente, zomer, herfst en winter bepalen het levensritme en laten je de mogelijkheden van elk seizoen ervaren. In de natuur en ook in jezelf. Omarm jouw kans om meer in harmonie te zijn met deze energieën. Je wordt er beslist gelukkiger van.

Ik wens je een bloemrijk nieuw jaar

Ik dank je voor jouw waardering, voor jouw enthousiasme over mijn boek, voor het lezen van mijn blog, voor de energetische verbinding die het mogelijk maakt om mijn levenswerk (visie, missie en passie) met jou te delen. Zo waardevol en fijn!

Laat ons delen in jouw tuinbeleving en schrijf een reactie of review.

Blog volgen

Wil je de publicaties op dit TuinHarmonie blog volgen? Meld je aan (in de rechterkolom) en ontvang TuinInspiratieMail direct in jouw mailbox. Jouw privacy is gegarandeerd en je ontvangt in elk geval maandelijks een nieuwe interessante publicaties over tuinharmonie, planten en leven in de tuin.

Met een zonnige tuingroet, Mariëtte Verlaan

Interessant? Deel met jouw vrienden Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.