Over Feng Shui binnen en buiten

yin-yang-mv-blad-1Het begrip Feng Shui roept soms verwarring op. Dan komt meteen de vraag waar gaat Feng Shui over, wat is het en hoe werkt het.
Jan Detz vertelt er kort en duidelijk over. Bekijk het interview met Jan Detz op RTL4 Woontips. Jan houdt zich bezig met de energie in een gebouw en de omliggende omgeving. Zijn ontwerpen en aanpassingen voor grote gebouwen zijn spectaculair.

Nog meer basisinfo over Feng Shui? Kijk en luister (begint in het Duits daarna Engels gesproken) naar Grandmaster Jes T.Y. Lim over wind en water, binnen en buiten, onze leefomgeving, succes, energie, landschap, historie en gezondheid.

Hoe prettig voel jij je in een ruimte, in jouw huis en tuin?

In mijn boek Harmonie in jouw tuin met Feng Shui lees je over de toepassing van Feng Shui in jouw tuin. Graag deel ik mijn kennis van tuinen, planten en Feng Shui en help ik jou met jouw tuinwensen. Ervaar plezier, inspiratie en energie. Voel je thuis in de buitenruimte van jouw tuin en in het landschap van jouw woonomgeving. In mijn boek leg ik je er alles over uit zodat je het zelf praktisch in jouw tuin en leven kunt integreren.

Waarom heb ik dit boek geschreven?
In de tuin en het landschap voel ik me als een vis in het water en beter nog als een sprinkhaan in de tuin. De tuin, planten, bloemen, kleuren en al het leven in de tuin beleef ik al sinds mijn kindertijd naar hartenlust en daarom noemde mijn opa mij sprinkhaan. Ik genoot van buiten spelen op het grasveld naast ons huis, in de zandbak onder de bomen en soms aan de slootkant om geboeid naar al het leven in het water te kijken. Schommelen, fietsen, steppen, kransen vlechten en in bomen klimmen. Sprinkhanen, salamanders, hagedissen, gele bloemen, geurende rozen, roodborstjes en winterkoninkjes zijn nog steeds favoriet.

Feng Shui beschrijft dat landschap en de tuin waarin jij je prettig voelt. Daarin nodigt mijn boek je uit. Ontdek welke ingrediënten in jouw leven een rol spelen en hoe je harmonie kunt scheppen in jouw leven, werk en leefomgeving. Voor mij geeft Feng Shui ons die waardevolle handvatten door de beschrijving van energieën, seizoenen en karakteristieken, van perspectief en aandacht voor de natuur en het leven op onze aarde. Met mijn boek draag ik mijn steentje bij aan een mooie wereld, daar word ik heel blij van. Jij toch ook?

Lees ook: Creatie groeit met inspiratie

Interessant? Deel met jouw vrienden Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail