Tuinontwerp en Bloemenborders

 

 

Welkom!

Werkwijze Tuinontwerp en Bloemenborders

  • Alle contacten verlopen, zoveel als mogelijk, via e-mail en online communicatie. Zo blijft de informatie over jouw tuin helder en overzichtelijk en kunnen we prettig samenwerken. Via de huidige webfaciliteiten is de locatie van jouw tuin heel goed in beeld te brengen en dat maakt het voor mij mogelijk om ‘overal’ tuinen te ontwerpen. De ervaring leert dat dat prima werkt. Met jouw tuinwensen en informatie over het perceel komen we samen tot een geweldige tuincreatie.
  • Alle tuin- en borderontwerpen zijn nauwkeurig en op schaal (professioneel format CAD computer aided design) zodat je zelf, of samen met een hovenier of tuinman, jouw tuin kunt aanleggen. Ik geef je volop informatie over hoe je dat doet, de aanleg, het geschikt maken van de bodem, het planten en het verzorgen van jouw (nieuwe) tuin en plantenborders.
  • Tuin- en borderontwerpen worden altijd met zorg samengesteld compleet met een prachtig gedetailleerd beplantingsplan. De beplanting is geschikt voor jouw tuin, lang bloeiend, sterk, duurzaam en winterhard. Heesters, bomen, vaste planten en siergrassen vinden hun passende plek in jouw tuin. Jouw tuin komt tot leven in de uitstraling die jij wenst met de input van mijn uitgebreide plantenkennis en gevoel voor tuinplezier.
  • Tuincoaching vindt via foto’s of op locatie plaats. In het verslag lees je info en aanwijzingen voor het verbeteren van de sfeer in jouw tuin. Dat gaat over een voorstel voor nieuwe beplanting en eventueel het verplanten van bestaande beplanting, inclusief een algemeen tuinadvies met onderhoud- en snoeitips.
  • Het boek “Harmonie in jouw tuin met Feng Shui – ervaar plezier, inspiratie en energie” wordt per post verstuurd.

Plaats hier uw aanvraag voor een compleet tuinplan of aanvraag voor een borderontwerp voor bloemenborders


Ga voor meer informatie over de mogelijkheden van Mariëtte Verlaan’s tuincreatie naar:

TuinHarmonie.nl
Boek  “Harmonie in jouw tuin met Feng Shui – Ervaar plezier, inspiratie en energie” geschreven om je kennis te laten maken met Feng Shui in de tuin en ook mijn blog te lezen over gezond leven in de tuin en de waarde van elke dag genieten in de natuur.

Feng-Shui-tuin.nl
Bloeiende tuin- en borderontwerpen voor jouw tuin, een heerlijke leefplek of de inrichting van jouw landschap in Nederland, België of in de omgeving van Orvieto (Umbria, Italia). Denk bij een groot terrein aan de mogelijkheid van een boomgaard, wijn- of olijfgaard, fleurige groente-kruidentuin of een zwemvijver.

Tuinverrassing.nl
Kant en klare Tuinverrassing-plantenborders in jouw kleur en sfeer, samengesteld uit verschillende favoriete vaste planten, een siergras en een heester, seizoensrijk, altijd levendig en compleet met borderontwerp en planten thuisbezorgd binnen 14 dagen in Nederland en België.

Wil je nu direct een tuinontwerp met beplantingsplan voor bloemenborders in jouw tuin aanvragen?
Mail me via onderstaand formulier of aan tuinplan @ fengshuigarden.eu (spaties weglaten).

Met een zonnige tuingroet, Mariëtte Verlaan