De planten en combinaties in de plantenborders van Tuinverrassing.nl zijn met veel zorg en aandacht gekozen voor succesvolle toepassing in jouw tuin. Deze kant en klare tuinborders worden jaarrond geleverd. Planten die niet voorradig zijn, worden door Mariëtte vervangen door passende alternatieven zodat sfeer en uitstraling in jouw tuin behouden blijven.

De persoonlijke borderontwerpen van Tuinverrassing.eu worden gebaseerd op deze combinaties en jouw tuinwensen. Bekijk de sfeerbeelden van bloemen, heesters, siergrassen en vaste planten en kies welke kleur en inspiratie je voor jouw tuin voor ogen hebt.

Romantische en fleurige border
Zonnige en spontane border
Stoere en warme border
Fris en lief
Inspirerend in de schaduw
Groen genieten in de halfschaduw

Het effect van kleur op jouw beleving is onbewust heel groot.

  • Wit, rose en blauw zorgen voor een romantisch, rustgevend en lief effect. Geel en oranje werken verhelderend en geven een spontaan effect. In combinatie met rode tinten zorgt geel voor een zonnig en warm effect. Geel in combinatie met blauw werkt stimulerend en maakt vrolijk.
  • Witte, blauwe en lila tinten geven een koel effect. Wit werkt lichtgevend op donkere plekken in de tuin en is met veel groene bladvormen geschikt voor de schaduw. Wit en geel geven een verfrissend effect in de halfschaduw.
  • Rose, lila, blauw en paars versterken elkaar tot een harmoniërend geheel. Een beetje rood zorgt voor een warme ’touch’.
  • Ben jij of een mede-tuingebruiker allergisch? Geef dat bij jouw bestelling aan dan gebruik ik geen siergrassen in jouw tuin en borders.

Nu jouw Persoonlijke Tuinverrassing Borderontwerp bestellen!

Meld je aan op de Tuinverrassing mailinglist
en ontvang elke maand TuinInspiratieMail in je mailbox.

Na aanmelding krijg je een e-mail die je moet bevestigen om definitief aangemeld te worden. Je kunt je altijd weer uitschrijven. Privacy Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.