Vaste planten komen elk jaar mooier, voller en rijker bloeiend terug. In een goed beplantingsontwerp vormen ze samen met de andere beplanting een gesloten plantendek. Ze voegen kleur en vorm toe en zijn super-gemakkelijk.

Tuinverrassing borders bestaan altijd uit vaste planten die qua bloemkleur, bladvorm en uitstraling bij elkaar passen. Bloeiende en sterke vaste planten worden gecombineerd tot een eigentijds geheel met enkele siergrassen en aantrekkelijke heesters. Er is altijd iets te zien en beleven in jouw tuin.

De uitgekiende plantencombinaties geven hoogte, spanning en duurzaamheid aan jouw tuinborders. Jouw tuin wordt levensloopbestendig en onderhoudsarm. Zo geniet je lang en optimaal van een speelse seizoensrijke beplanting in jouw tuin.

Het voorjaar en het najaar zijn geschikte momenten om de tuin te beplanten.
De beste plantperioden voor vaste planten zijn april/mei/juni (na de vorst) en september/oktober/november (vóór de vorst). Planten, die in pot gekweekt zijn, kunnen het hele jaar geplant worden. Bomen, heesters en hagen uit de volle grond worden geplant van november tot april.


Vraag nu jouw borderontwerp aan! Dan heb je jouw beplantingsontwerp op tijd in huis!

Meld je aan op de Tuinverrassing mailinglist
en ontvang elke maand TuinInspiratieMail in je mailbox.

Na aanmelding krijg je een e-mail die je moet bevestigen om definitief aangemeld te worden. Je kunt je altijd weer uitschrijven. Privacy Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.